Izvorul de slatină de la Cuejdiu a devenit fântână

4

Primăria Gârcina a amenajat o fântână deasupra vechiului izvor de slatină de la intrarea în satul Cuejdiu. Slatina este de foarte bună calitate, apreciată de amatorii de murături gustoase și de cei care doresc să conserve slănina în condiții optime.

Vom amenaja și o potecă de acces, pe lângă pădure, ca să nu fie afectată de noroi”, a declarat Mihai Gavril Gontaru, primarul de Gârcina. ”Este o exploatare forestieră în zonă și condițiile de acces nu sunt cele mai bune. Izvorul de slatină este cunoscut și recunoscut nu doar de oamenii din comuna noastră, numai că la fiecare ploaie mai serioasă sau când se exploata pădurea era acoperit de noroi și apă. Acum am săpat și am dat de izvorul care era de demult, la 6 metri adâncime și acolo am amenajat fântâna”.

Cine își dorește slatină de o calitate confirmată în timp, trebuie doar să facă un drum până la Cuejdiu. Izvorul este la intrare în sat pe stânga. Cum arăta în vara acestui an puteți vedea aici.

Cristina Mircea

4 COMENTARII

  1. FELICITARI D-LUI PRIMAR GONTARU MIHAI PT INIȚIATIVĂ DAR ȘI LUI GHEORGHIȚĂ ROTARIU PT CONSTRUIREA FÂNTÂNII CARE ESTE O ADEVĂRATĂ OPERA DE ARTA!! FELICITĂRI A AMÂNDORA ȘI SPERĂM SĂ SE BUCURE CĂT MAI ULȚE PERSOANE DE ACEASTĂ „SLATINA” , !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.