Ofițerul anticorupție Oana Golodin – în arestul IPJ Neamț, pentru 24 de ore

1

Oana Golodin a fost reținută astăzi, 5 februarie, pentru că a continuat să conducă și după ce i s-a întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Mai exact, pe 27 decembrie 2023, ofițerul anticorupție a fost depistat la volan, deși avea permisul suspendat. I s-a întocmit dosar penal, dar acest ”amănunt” nu a determinat-o să respecte legea, ca orice cetățean de rând. Doamna Golodin a continuat să șofeze și în luna ianuarie.

Astăzi, polițiștii au chemat-o la audieri și pentru că nu s-a prezentat, au reținut-o de la serviciu – clădirea în care-și desfășoară activitatea atât Direcția Generală Anticorupție Neamț, cât și Serviciul Poliției Rutiere.

Procurorul Iustina Magdalina, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, a confirmat reținerea ofițerului anticorupție și a declarat că rămâne la latitudinea procurorului de caz să propună luarea unei măsuri preventive.

Dacă la Neamț, lucrurile se mișcă, la Bacău – unde doamna Golodin are un dosar penal în ”lucru” se vreo 3 ani de zile, pentru divulgarea de informații nedestinate publicității – nu se întâmplă absolut nimic. Se așteaptă, în liniște, prescrierea faptei.

Detalii despre ”realizările” Oanei Golodin un articol aici.

Cristina Mircea

1 COMENTARIU

  1. Daca se poate! Zeii sunt zei. Avem Zei la peste tot: la poliție,ambulanță ,învățământ,DSP,spital . Ceva nou? Daca era unul fara funcție înfundă pușcăria de mult .Se va pensiona urgent cu 10 000 pe luna 😆😆😆

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.