Sorin Potolea – noul șef de cabinet al primarului Carabelea, în locul lui Liviu Harbuz

0

După plecarea lui Liviu Harbuz din Primăria Piatra-Neamț, spre coordonarea unui proiect important la București, funcția de șef de cabinet al primarului Andrei Carabelea va fi ocupată de Sorin Potolea.

Economist, cu o carieră îndelungată în sistemul bancar (Bacorex, Banca Țiriac, Raiffeisen Bank),Sorin Spiridon Potolea este consilier personal al primarului din vara anului trecut. Atunci, Andrei Carabelea spunea că noul său consilier îl va spriji în dezvoltarea orașului: ”Voi avea ajutorul său în optimizarea costurilor datoriei publice, stimularea antreprenoriatului local și elaborarea unor strategii investiționale”.

Ieri, 27 septembrie, printre realizările pe care le-a postat pe pagina sa de persoană publică, sub titlul ”Ce s-a schimbat în Piatra-Neamț în ultii doi ani?” Andrei Carabelea a menționat: ”Am eficientizat managementul financiar al Primăriei, cu soluții concrete pentru a nu mai fi doar tributari trecutului. Datoria publică a Municipiului a scăzut la 22,91% în acest an, față de 29,9% în 2021 și 35,01% în 2020. Și am demarat procedura pentru o emisiune de obligațiuni care să ne permită să rupem lanțurile datoriei istorice”.

Cristina Mircea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.