Pagubă de 220.000 de lei la CAR Pensionari Târgu Neamț

0

O femeie de 45 de ani, din Târgu Neamț, care administrează o firmă mică, a reușit să păgubească tocmai Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, cu o sumă destul de mare. Metoda a fost simplă: a eliberat mai multor persoane adeverințe de salariat false. Astăzi, 27 septembrie, polițiștii au făcut o percheziție domiciliară în cauză și este foarte posibil ca femeia să fie reținută pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2019, până în prezent, o femeie de 45 de ani, din-Târgu Neamț, în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale, ar fi eliberat mai multor persoane adeverințe de salariat care nu corespund realității, cu ajutorul cărora, persoanele în cauză ar fi obținut de la o Casă de Ajutor Reciproc, credite în valoare de aproximativ 220.000 de lei, credite care ulterior nu au fost rambursate.

În urma percheziției efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă”, a comunicat Poliția Neamț.

Dincolo de ancheta coordonată de polițiștii de la Formațiunea de Investigații Criminale Târgu Neamț, personalul Casei de Ajutor Reciproc s-a sesizat când a observat că nu sunt rambursate împrumuturile, a făcut demersuri pentru executare și a reușit să recupereze aproape jumătate din sumă.

C.M.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.