Transformarea parcului zoo în grădină publică (ne) costă un milion jumătate de euro

1

Actualul parc zoo dezafectat urmează să devină ”un loc al comunității –grădină publică, reprezentativă din punct de vedere funcțional”. Costurile proiectului  – aproape 7,3 milioane de lei, adică un milion și jumătate de euro, vor fi suportate din bugetul local. Consilierii locali vor decide asupra proiectului de hotărâre propus de primarul Andrei Carabelea (în ședința din 25 august) prin care li se cere aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind înființarea grădinii publice.

”La un secol și două decenii de la înființarea parcului, revenim la tema inițială a fondatorului și renunțăm la ceea ce făcea ca acest spațiu să fie trist și demodat. În locul gratiilor și al închisorii care cultivă curiozitatea egoistă și singurătatea, dăm frâu liber imaginației, creativității și împletirii dintre trecut și viitor”, a scris primarul Andrei Carabelea pe pagina sa de Facebook, unde a atașat un filmuleț cu grădina publică noaptea.

1 COMENTARIU

  1. Să sperăm că după amenjare și transformare, din lipsă de bani, primăria să nu transforme acest spațiu în birt public, oferind spații unor băieți deștepți, pentru tot felul de activități care de care mai urât mirositoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.