Semaforul de la Petrodava – ”stins” de trăsnetul care a lovit turnul

0

Trăsnetul care a lovit turnul lui Ștefan cel Mare de la Curtea Domnească a afectat nu doar iluminatul public de pe esplanadă, instalația electrică din turn și cea din Muzeul Cucuteni, ci și semaforul de la Petrodava. Probabil alimentarea lui,  pentru că semaforul s-a ”stins” imediat după ce-a trăsnit.

Este afectat semaforul de la Petrodava, iar instalația de iluminat public de la Curtea Domnească este verificată de o echipă de la Luxten. În primărie, pe partea de calculatoare este o  singură problemă, dar din ce-am înțeles ar fi doar o sursă, nu e afectată placa de bază sau alte componente”, a declarat Vlad Tudor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra-Neamț.

Mâine, 23 august, o comisie formată din reprezentanți ai Instituției Prefectului, Consiliului Județean Neamț, Complexului Muzeal Neamț, Direcției pentru Cultură Neamț, Inspectoratului de Stat în Construcții și Inspectoratului pentru Situații de Urgență va evalua urmările trăsnetului și va decide asupra măsurilor care trebuie luate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.