Este nevoie de sponsori pentru Concursul național de dresaj Cupa Decebal

0

În perioada 12-14 august, Clubul Ecvestru Decebal organizează o nouă ediție a Concursului național de dresaj Cupa Decebal, una dintre cele mai elegante competiții. Unul dintre organizatori este Anca Roman Popovici (polițist local la Piatra-Neamț) o pasionată de dresaj (îl numește patinaj artistic) care și-a mutat caii la Bacău, nemulțumită de condițiile din Baza Hipică de la Piatra-Neamț.

La Clubul Decebal, noi facem tot felul de concursuri, iar în luna august organizez concursul de dresaj, care presupune niște costuri”, a declarat Anca Roman Popovici. ”Vin arbitri cărora trebuie să le asiguri masa, cazarea, diurna, transportul. Anul trecut ne-au sponsorizat cei de la Pambac. Sponsorizările astea se fac în felul următor: firmele pot alege cui să dea 20% din impozitul pe care-l datorează statului și câștigă vizibilitate, pentru că pot să-și pună bannere și autocolenate, pe care le văd spectatorii. Concursul de dresaj constă în mai multe probe atât pentru copii, cât și pentru seniori, pe muzică freestyle. Acum două zile m-am întors de la Concursul Cupa României, unde am reprezentat clubul împreună cu o altă fată, am avut 4 probe și am luat două locuri I și un loc lI. În ultimul week-end din luna iulie este un concurs la Târgu Neamț, la Dumbrava, Timișești și apoi urmează cel de la Bacău. Dar marele eveniment de anul acesta este Balcaniada, care va avea loc la Ploiești, unde s-a făcut o bază ecvestră nouă, foarte reușită, dar nu se vorbește nimic despre asta, deși România nu organizează în fiecare an Balcaniada și chiar este un eveniment”.

Revenind la concursul de la Bacău, reprezentanții firmelor din Neamț care doresc să-și lege numele de o competiție de elită sunt rugați să ia legătura cu Anca Roman Popovici (telefon 0775584589).

Clubul Sportiv Ecvestru Decebal își desfăşoară activitatea în localitatea Hemeiuş, la 4 km de Bacău. Centrul de agrement a luat fiinţă în anul 2008 din dragostea pentru cai, dar şi pentru sportul practicat la cele mai înalte standarde.

Cristina Mircea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.