Lt. col. Bogdan Burdulea – prim adjunct al ISU Neamț, cu nota 9,58

1

Locotenent-colonelul Bogdan Burdulea a devenit prim-adjunct al inspectorului șef al ISU Neamț, cu nota 9,58. Rezultatul său la concursul pe care l-a susținut a fost afișat astăzi, 20 mai, pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, odată cu expirarea perioadei de contestații.

Bogdan Mihai Burdulea este militar de mic, a absolvit Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare din Câmpulung Moldovenesc, specializarea matematică-informatică, și apoi Facultatea de pompieri din cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza. A învățat de la proiectarea instalațiilor pentru construcții, până la maşini electrice, termotehnică și tactica stingerii incendiilor.

În perioada 2012-2014 a urmat un master în inginerie civilă și instalații, specializându-se în  managementul operațiunilor complexe de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență, dar și în tehnici de comunicație sau gestionarea situațiilor de urgență complexe, de mare intensitate și amploare. De-a lungul carierei, a făcut și cursuri, inclusiv de instruire a personalului în domeniul tehnicii și tacticii stingerii incendiilor sau de căutare – salvare de sub dărâmături sau alte spații ostile.

Toate cunoștințele pe care le-a acumulat de-a lungul anilor i-au folosit în sutele de intervenții la care a participat atât ca ofițer, cât și ca locțiitor sau comandant de detașament la Târgu Neamț. La sfârșitul anului  2020, a fost numit prim-adjunct al șefului ISU Neamț, iar acum poate spune că deține funcția prin concurs. Câștigat cinstit și muncit.

Cristina Mircea

CV BURDULEA MIHAI BOGDAN (1)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.