„Ziua ta un pic mai dulce”

0

Șase oferte ce nu trebuie ratate la „Dulcinella”

„Dulcinella” vine acum, în prag de sărbători pascale, cu șase oferte ce nu trebuie ratate. „Ziua ta un pic mai dulce” este motto-ul atelierelor de cofetărie artizanală „Dulcinella”, ateliere în care se fac produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie tradiționale moldovenești, dar și inovatoare, în mare parte rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Nu ratați ofertele cofetăriilor „Dulcinella”, situate în: Piatra-Neamt, bd. Decebal nr.35 și str. Petru Movilă nr. 116; Târgu Neamț, str. Mihail Kogălniceanu, nr.1 și Roman, str. Dobrogeanu Gherea nr. 22. Vreți să savurați un mic dejun delicios, o plăcintă plus o cafea sau un ceai cu doar 7,99 lei? Atunci alegeți cu încredere „Dulcinella”!

Dacă aveți dimineața ocupată și nu puteți ajunge la „Dulcinella”, atunci alegeți să vă faceți seara dulce: în ultimele două ore de program, aveți reducere de 40% la orice produs.

„Dulcinella” mai vine în fața pofticioșilor cu următoarea ofertă: cea mai dulce formulă: 3+1; cumpăraţi trei prăjituri și pe a patra o primiți cadou (Alege patru prăjituri și plătești doar trei!).

Se apropie sărbătorile, așa că „Dulcinella” s-a gândit și la cei care, foarte ocupați, nu au timp să umble prin mai multe magazine să-și facă cumpărăturile „de dulce”, așa că un „Coș de Paște” (care poate să conțină cozonac, macarons, vin pastoral, miere, biscuiți/fursecuri etc.) poate fi soluția ideală.

Nu trebuie să ratați nici oferta la cozonac cu umplutură de nucă, la prețul avantajos de 33,99 lei.

Dacă vă este dor să gustați cu prietenii mai multe prăjituri, cu arome diferite, „Dulcinella” vă sare în ajutor și vă oferă „DulciMix”, pentru momente dulci împreună, un platou cu mini prăjituri delicioase.

Sunt șase oferte de neratat la „Dulcinella”. Puteți să oferiți un cadou special și unic celor dragi, alegând „Dulcinella”.

Mai multe informații pe https://www.dulcinella.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.