Povești colorate de copilărie: ”vânătoare” pe stadionul din Bicaz

0

Copiii din Bicaz au un prilej de bucurie sâmbătă, 16 aprilie, la ora 13, când sunt așteptați să facă parte dintr-o poveste, pregătită de niște tineri care știu cât de importante și sensibile sunt amintirile din copilărie. Așadar, la porțile stadionului, îi vor aștepta 𝐌𝐢𝐜𝐤𝐲 𝐬̗𝐢 𝐌𝐢𝐧𝐧𝐢𝐞, și 4 fete extraordinar de talentate, care le vor picta fețele și mâinile, exact cum își doresc ei. După care, va începe vânătoarea de ouă de ciocolată, ascunse prin locuri bine alese de pe terenul de fotbal, dar și alte surprize, despre care nici organizatorii nu vor să spună nimic. Altfel, cum ar mai fi surprize?

Autorii poveștii sunt niște tineri frumoși, care nu s-au desprins de multă vreme de copilărie și care s-au adunat, 5 inițial, și au pus la cale Organizația Tineretului pentru Bicaz.

”Nu știam nimic despre modul în care funcționează o astfel de organizație pe 31 octombrie 2021, când ne-am constituit. Ne-am lovit de multe lucruri neplăcute, dar în decembrie, când am făcut primul proiect, am fost surprinși de susținerea oamenilor, am avut sprijinul celor de la magazinul Luminița din Bicaz și a fost un feedback la care nu ne-am așteptat. De unde am pus o cutie de donații pentru familii nevoiașe, am plecat la finalul proiectului cu 6 cutii, plus sacoșe. Am mai introdus o familie cu 4 copii în proiect și așa ne-am dat seama că trebuie să continuăm, să atragem mai mulți oameni lângă noi și să experimentăm, împreună, bucuria de a dărui. Eu nu sunt un lider, eu sunt un membru al unei echipe, care numără acum 20 de tineri, care contabilizează zâmbete. E mare lucru să știi că poți rămâne o amintire plăcută în mintea unui copil”, ne-a declarat Segiu Varga, născut și crescut în Bicaz, acum student la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată Iași.

Așadar, copiii care vor să se bucure împreună, câștigând amintiri, transpuse în povești care merită duse mai departe, sunt așteptați, cu drag, la stadionul din Bicaz!

Cristina Mircea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.