Un detergent românesc perfect, pe bază de bicarbonat, la doar 75 de bani pentru o mașină de rufe

1

Sunt tineri, simpatici, optimiști și, mai ales, români. Două cupluri care s-au hotărât să răzbată în jungla economică din România și deja au reușit. Mii de oameni le comandă produsele și sunt încântați. Farmacia de detergent și Laboratorul de șosete cresc în fiecare zi.

Nu-i cunosc personal, dar am făcut cunoștință cu detergentul pe care îl produc și care este absolut fabulos. Am reușit să scap de permanenta dungă de la vopseaua de păr, care rămânea pe gulerul halatului de baie (alb de felul lui), imposibil de îndepărtat total cu un alt produs, deși am folosit unele consacrate. Suplimentar – un parfum proaspăt și senzația de ”curat” cu adevărat.

Am decis să scriu despre ceea ce fac acești oameni, din convingere. Pentru că reușesc să facă un produs de calitate excelentă și merită susținuți tocmai pentru că nu au putut pătrunde în marile lanțuri de supermarket-uri. Din motive pe care le poate vedea oricine, dacă are timp să constate ce procent din marfa de pe rafturi este românească.

Tinerii aceștia, care au experimentat rețetele 3 ani, până au ajuns la formula detergentului eficient, chiar merită susținuți. Au înlocuit clorul – nociv și pentru om, și pentru mediu – cu bicarbonatul de sodiu și cu săpunul din cocos. Rezultatul: haine mai ”pufoase”, care nu mai au nevoie de balsam.

Vă invităm să testați detergentul nostru care curăță în profunzime țesăturile, elimină mirosurile neplăcute și igienizează, chiar și în apă rece. Frumusețea detergentului realizat în Farmacia de Detergent este că poți să îl folosești cu aceeași eficiență atât pentru rufe albe, cât și pentru rufe colorate, atât în mașina de spălat, cât și dacă speli la mână. Farmacia de Detergent a devenit deja o mișcare națională, cu zeci de mii de Români din toate colțurile țării, de toate vârstele, din toate categoriile sociale, bucurându-se de acest produs extraordinar fabricat cu mult entuziasm în România!!! Este doar începutul iubiții mei Români. Noi lucrăm neîncetat pentru a îmbunătăți tot ce facem, spre îndeplinirea misiunii noastre de a deveni detergentul nr. 1 al familiilor de Români. Îngrijim hainele Românilor cu detergentul perfect, la prețul corect. Aceasta este misiunea noastră și vrem să demonstrăm că în România putem să producem calitate care să concureze pentru locul  #1 mondial, în același timp păstrând și prețurile la un nivel la care detergentul nostru să ajungă în fiecare casă. Dacă încă nu l-ai incercat, poți să il comanzi instant pe farmaciadedetergent.ro. Livrarea este gratuită” – un extras al  postărilor de pe pagina de Facebook.

În privința șosetelor nu mă pronunț, pentru că nu le-am testat, încă. Dar detergentul vă asigur că merită toți banii.  5 litri la 75 de lei – 100 de spălări, înseamnă 75 de bani pentru o mașină de rufe. Evident, un preț absolut convenabil, într-o țară în care doar punga de cumpărături costă mai puțin de 1 leu.

Cristina Mircea

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.