Noii consilieri personali ai primarului Carabelea: studii, specializări și voluntariat

0

După repetate schimbări, zona consilierilor personali ai primarului de Piatra-Neamț pare să fi ajuns la o formulă stabilă sau măcar completă, conform prevederilor legale care stabilesc 5 astfel de consilieri pentru un primar de municipiu. Așadar, sub conducerea lui Liviu Harbuz, șeful cabinetului primarului, își desfășoară activitatea pe lângă Sorin Spiridon Potolea (cu funcții în Bancorex, Raiffeisen Bank, Banca Țiriac și Direcția Finanțelor Publice Neamț) trei nume noi. Două tinere care, pe lângă alte atribuții, vor răspunde la telefonul cetățeanului, unde pot fi sesizate orice probleme care țin de competențele primăriei, și cunoscutul Max de la Clubul Dr. Gh. Iacomi. Toți trei au în spate, pe  lângă studii și specializări, activități de voluntariat.

Laura Iacob – născută în 1998, fost consilier parlamentar, fost redactor la ”Sfertul academic”, licențiată în marketing (Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor), cu studii de master în curs la SNSPA în leadership și comunicare politică.

Când învăța la Colegiul Petru Rareș a fost voluntar „Salvăm marele ecran!”. voluntar „Noaptea Cercetătorilor” Piatra-Neamț, și a participat la Abu Dhabi Sustainability Week ca membru al echipei de proiect Zayed Future Energy Prize.

Ioana-Alexandra Anastasiei – născută în 1991, fost manager relații cu clienții Unicredit Bank, fost șef de departament la Romtelecom, absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (management), Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași.

Până la sfârșitul anului trecut a fost vicepreședinte al Asociației Sens Civic, postură din care a participat la diverse acțiuni de ecologizare și de plantare de copaci. Ioana și-a trecut în CV proiectul ActionLAB, cu descrierea: ”Am implementat cu succes la sediul asociațiilor de proprietari recipientele pentru colectarea bateriilor utilizate, a becurilor și a electricelor și electronicelor. Am amplasat în fiecare scară de bloc afișele care îndeamnă la colectarea selectivă a deșeurilor, și depozitarea celor menționate anterior doar în spațiul special amenajat din cadrul asociațiilor de proprietari”.

Valentin Gabriel Marin (Max – director de imagine și voluntar la Clubul Dr. Gh. Iacomi) – născut în 1966, manager al Dreamax SRL – firmă de marketing, campanii de PR, dar și organizare de evenimente, excursii, tabere, team-building-uri, ghidaj și alte activități turistice. Anterior a fost manager de vânzări la Ștefan și Compania SRL, șef al departamentului vânzări din cadrul Romtelecom, agent de reclamă la Mediafax și la Pagini Naționale, dar și specialist media la Camera de Comerț și Industrie Neamț. A absolvit Facultatea de Geografie și Geologie, Universitatea Al. I. Cuza, Iași, are definitivat în învățământ și o sumedenie de cursuri, inclusiv de ghid montan și agent de turism.

Dacă ne ghidăm strict după CV, noile achiziții sunt cel puțin promițătoare. Rămâne ca timpul și eficiența să confirme. Sau nu…

Cristina Mircea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.