După incendiul de la ATI, Spitalul Județean angajează șef formație pompieri

0

Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a scos la concurs postul de șef al Formației pază-pompieri, din cadrul Compartimentului de securitatea muncii, PSI, protecție civilă și situații de urgență. Pentru ocuparea postului candidații trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, să fi absolvit cursul de șef serviciu voluntar/privat pentru situații de urgență sau să dețină brevet de pompier specialist ori atestat profesional de servant pompier și să aibă cel puțin un an vechime în cadrul unui serviciu pentru situații de urgență sau șef formație Pază-Pompieri.

Dosarele se depun până la data de 21 ianuarie 2021, iar proba scrisă va avea loc în ziua de 3 februarie, la Clubul spitalului, Proba practică este programată pentru 7 februarie, iar interviul pe 9 februarie.

Cele mai importante atribuții din fișa postului sunt legate de organizarea activității de prevenire și stingere a incendiilor, de verificarea modului în care sunt respectate normele PSI și de înlăturarea ”oricăror încălcări”. Detalii despre organizarea concursului și condițiile de participare se găsesc în anunțul publicat de SJU Neamț, care poate fi găsit aici.

Alexandru Filimon, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, ne-a declarat că postul de șef formație pompieri a devenit vacant după ce titularul (cel care era pe funcție când a izbucnit incendiul din secția ATI) a plecat.

După ce-a fost dat în folosință modularul ATI, am înființat un serviciu privat de pompieri, cu 16 angajați de-ai noștri și acum avem nevoie de șef de formație”, a mai precizat managerul Alexandru Filimon.

Cristina Mircea

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.