După 4 ani de împuterniciri, Poliția Piatra-Neamț are șef cu concurs

0

Vacantată în 2018, după pensionarea lui Radu Berejan, funcția de șef al Poliției Piatra-Neamț a fost ocupată până la sfârșitul anului trecut doar pe bază de împuterniciri. De anul acesta, Poliția municipiului are șef titular, cu concurs promovat, cu nota 8,83.

Comisarul șef George Dăscălescu poate de acum să-și facă planuri: ”Era dificil să organizez activitatea pe termen mediu spre lung din postura de împuternicit, acum e altceva. E important că atât la Poliția municipiului Piatra-Neamț, cât și la secțiile arondate funcțiile de conducere sunt ocupate de oameni care au dat concurs. Sperăm să rezolvăm și problema deficitului de personal în luna martie, când vom primi efective din promoția de absolvenți, și să ținem mai bine sub control fenomenul infracțional”.

George Dăscălescu a urmat cursurile unui liceu militar, a absolvit Academia de Poliție în 2005, iar timp de 4 ani a lucrat la Secția 10 de Poliție București ca ofițer de cercetare penală. În 2009 s-a mutat la Piatra-Neamț, a lucrat la Poliția municipiului, la ordine publică, apoi la IPJ Neamț, la Structura de securitate, Control intern și Arest. În luna mai  a anului 2020 a fost împuternicit pe funcția de șef al Poliției Piatra-Neamț, pe care a deținut-o până la organizarea concursului.

Cristina Mircea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here