0233231300 – numărul la care să anunțați dacă vedeți persoane fără adăpost, în pericol să înghețe

0

Ca în fiecare an la începutul sezonului rece, polițiștii locali din Piatra Neamț au organizat o acțiune de identificare a persoanelor fără adăpost, în serile de 8 și 9 decembrie, între orele 19-22.

Mai multe echipaje ale Poliției Locale Piatra Neamț au depistat și identificat 20 de oameni ai străzii, în diverse locuri cunoscute ca fiind adăposturi improvizate – centrale termice dezafectate, culcușuri improvizate în subsoluri sau sub balcoanele blocurilor. Trei dintre persoanele fără adăpost au fost transportate la Centrul specializat din cartierul Speranța pentru a primi îngrijirile necesare din partea asistenților sociali. Alți 17 oameni ai străzii au refuzat cazarea în centrul din Speranța, însă acțiunea va continua pe toată perioada sezonului rece”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Piatra-Neamț.

Instituția face un apel către cetățenii municipiului ca în cazul în care cunosc sau văd persoane fără adăpost, în pericol să înghețe să anunțe Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț la numărul de telefon 0233231300.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.