Semafoarele de la Căciulești s-au ”stins” din nou, vicele spune că prefectul e vinovat

2

Devenite celebre în întreaga țară, după ce proprietarul barului de la care se alimentează s-a supărat și le-a scos din priză, semafoarele din intersecția de la Căciulești au trecut, iarăși, pe ”curent alternativ” astăzi, 17 octombrie. După ce i s-a promis că se va găsi o soluție, omul care a acceptat să ”sponsorizeze” siguranța traficului, a dat un termen de grație de o săptămână, timp în care, previzibil, nu s-a găsit nicio soluție. Prin urmare, la expirarea termenului negociat, bărbatul a decuplat semafoarele.

Sătul de reproșurile formulate mai direct sau mai voalat la adresa Primăriei Girov, viceprimarul Ioan Purcel ne-a declarat că prefectul de Neamț ar trebui luat la întrebări pe acest subiect pentru că a dispus instalarea semafoarelor, în camapania electorală, ”fără proiect, fără nimic”.

Despre povestea care se înscrie în serialul ”Republica fantastică România” puteți citi aici, aici și aici.  În rest, ce-ar mai fi de spus? Atenție sporită la condus!

Cristina Mircea

2 COMENTARII

  1. De groaza aceasta intersectie,pierzi foarte mult timp la semafor,prefect,primar ,vice primar mobilizati- va oameni buni si rezolvati problema asta ,chiar ne considerati idioti fara nici un drept!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.