Ateliere de creație pentru copii, la Biblioteca Județeană

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește două ateliere de creație pentru copii, luni, 15 iulie, începând cu ora 10:00, în Sala Info-Club 2. Atelierele sunt susținute de prof. Ana-Maria Lemnaru și prof. Daniela Rotaru.

Prețul este de 70 lei pentru participarea la un atelier sau 120 lei pentru doi frați sau pentru participarea unui copil la ambele ateliere.

„Vă invităm cu drag să participați alături de noi la două ateliere creative! Între orele 10:00 și 12:00 va avea loc atelierul «Pisici flip-flap». La acest atelier, vom învăța să asamblăm pas cu pas o carte flip-flap pe care o vom ilustra cu pisici haioase și tărcate. Vom explora împreună tehnici de îmbinare și tehnici de ilustrație, pentru a crea o carte personalizată.

Între orele 12:00 și 14.00 se va desfășura atelierul «Păpuși de hârtie». În cadrul acestui atelier, vom avea ocazia să ne cunoaștem și să descoperim împreună magia creației. Vom da viață personajelor unei povești unice, pe care le vom pune apoi în scenă într-un mod captivant și interactiv. Micile piesele de teatru vor fi imortalizate într-un filmuleț pe care fiecare participant îl va primi la finalul zilei.

Pentru înscrieri, ne puteți contacta la numerele afișate sau completați formularul Google Form: https://forms.gle/uz7AvyszgEhQGQ96A. Vă așteptăm cu drag!“, precizează organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.