Căței și papagali salvați din incendiu de către un luptător SAS

0

În incendiul puternic care a cuprins astăzi (4 iulie) o casă din satul Bistrița, comuna Alexandru cel Bun, a intervenit un luptător de la Serviciul Acțiuni Speciale, din cadrul IPJ Neamț. El a reușit să salveze animalele de companie și să elibereze curtea și calea de acces, în așteptarea pompierilor.

”În jurul orei 15:00, colegul nostru, luptător la SAS Neamț, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal, pe DN 15, pe raza satului Bistrița, a observat un fum puternic și flăcări la un imobil.

Fără ezitare, a oprit și a evaluat situația. În fața imobilului se afla o femeie, care i-a spus că în interior se află câteva animăluțe, câțiva căței.

Împreună cu ea, a reușit să scoată cățeii și să-i pună într-un vehicul, asigurându-se astfel că aceștia sunt în siguranță.

Apoi, a îndepărtat două motociclete și mai multe mașini care se aflau în interiorul curții și în fața porții, pentru a facilita accesul pompierilor.

Datorită intervenției rapide și curajoase, pericolul a fost redus considerabil.

Când toți fug de pericol, noi fugim înspre pericol este motto-ul luptătorilor SAS din Neamț.

Din motive lesne de înțeles, nu putem dezvălui numele lui, dar dorim să îi mulțumim din suflet pentru curajul de care a dat dovadă.

Dar, vă putem spune cu siguranță că sub uniforma de luptător, se află de multe ori spiritul unui supererou”, a comunicat IPJ Neamț.

Incendiul – care a afectat locuința fiului patronului unei școli de șoferi și o casă învecinată – a fost localizat și lichidat de pompierii de la Detașamentul Piatra-Neamț. Militarii au stabilit că locuința s-a aprins din cauza unui scurtcircuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.