5 elevi de 10 la română și alți 8 elevi de 10 la matematică, media cea mai mică a fost 1,10

0

Cea mai mică medie din județul Neamț la examenul național de evaluare (1,10) a fost obținută de doi elevi, unul de la Școala Oanțu, comuna Pângărați și celălalt de la Școala Gimnazială Gâdinți. Ambii au fost notați cu 1,20 la limba română și cu 1 la matematică. În coada clasamentului se mai află elevi de la Liceul Tehnologic Arhimandrit Chiriac Nicolau din comuna Vânători (media 1,40) și Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra-Neamț (media 1,57).

În fruntea clasamentului este un absolvent al Colegiului Național Ștefan cel Mare Târgu Neamț (media 9,95), urmat  la egalitate (media 9,92) de 4 elevi de la Colegiul Național Calistrat Hogaș, Școala Gimnazială nr. 2 Piatra-Neamț, Liceul Vasile Conta Târgu Neamț și Colegiul Național Roman Vodă din Roman.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Neamț, la proba de limba și literatura română au fost prezenți 3928 de elevi, iar 44 au lipsit. Dintre elevii care au susținut proba, 2900 au obținut note mai mari sau egale cu 5, iar 5 candidați au fost notați cu 10.

Distribuția notelor și a mediilor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.