Meciul cu Dumbrăvița: finanțatorul printre suporteri, primarul prezent la poză

0

”Dumbrăvița este o piedică în drumul nostru către play-off, pe care trebuie s-o depășim, fără doar și poate”, spunea Cătălin Anton, președintele CSM Ceahlăul, în conferința de presă de ieri, 1 martie. Astăzi, jucătorii antrenați de profesorul Pustai au ieșit victorioși din teren, după o partidă în care scorul a fost deschis în minutul 14, de Sergio Cortelezzi. Rezultatul final (2-0) a fost stabilit de căpitanul Azdren Llullaku, care a marcat din penalty, în minutul 60.

  • Primarul a venit la meci doar pentru imagine

Susținătorii echipei au venit în număr mai mare decât la alte meciuri și au încurajat echipa (regretabil derapajul galeriei Gate 7, care altfel știe să creeze atmosferă, dar de data asta a impresionat neplăcut în prima repriză). În tribune au fost și foarte mulți copii, care cunoșteau jucătorii, îi strigau pe nume și-i aplaudau.

Anton Măzărianu, finanțatorul clubului, a preferat să urmărească meciul de la Tribuna 1, probabil pentru a se distanța cumva de politicienii de la tribuna oficială. Primarul Andrei Carabelea l-a căutat peste tot, l-a găsit, după vreo 10 minute de cercetări vizuale, s-a dus să facă poza de rigoare, iar apoi – ca un ”adevărat” suporter – a plecat. O fi fost obosit după petrecerea de aseară, din ștrand, cu membrii sindicatului din primărie, care au sărbătorit un alt tip de ”victorie”.

Susținătorii reali ai echipei au rămas în tribune până la fluierul final, s-au bucurat, au strigat, iar la plecare deja vorbeau despre meciul următor: pe 9 martie, în deplasare, cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Felicitări pentru astăzi echipei și staff-ului Ceahlăul și succes săptămâna viitoare!

Cristina Mircea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.