Minnie și Mickey – ajutoarele lui Moș Nicolae la grădinița din Tașca (video)

0

Carmen Mihuț și Gabriel Năfăreanu – doi dintre mesagerii faptelor bune de la Asociația Oamenilor Simpli din Bicaz – au vorbit cu Moș Nicolae și le-au făcut o mare surpriză celor 80 de copii de la grădinița din Tașca. S-au costumat în Minnie și Mickey și le-au dăruit micuților bomboane, bucurie, îmbrățișări și iubire.

E prima oară în viața noastră când am fost la grădinița drăguță din Tașca și am împărțit bombonele la copilași. Au fost geniali. Ne-au întâmpinat pe mine și pe Carmen cu strigăte, ne-au îmbrățișat. Nu-ți spun cât ne-au iubit și cât ne-au pupat. Pe unii din ei îi cunoșteam, sunt copiii unor prieteni de-ai noștri. Nu-ți dai seama ce fățucă uimită a făcut un băiețel când i-am spus pe nume Ei chiar au crezut că au venit personajele din desene animate. Unii au și plâns puțin..”, a spus Gabriel Năfăreanu.

Despre Asociația Oamenilor simpli – care aduce bucurie și lumină în suflete tot timpul anului, nu doar de sărbători – și despre Gabriel Năfăreanu – cel mai fericit dintre pământeni când dăruiește iubire – poate fi citit un articol aici.

Cristina Mircea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.