Primarul Carabelea și-a angajat un nou consilier personal: ”Bun venit în echipă, Cristina!”

0

Demisă de la conducerea DGASPC Neamț la începutul acestui an, Cristina Păvăluță a fost angajată pentru scurt timp la Parking (societate a primăriei din al cărei CA a făcut parte) și, de astăzi, 12 octombrie, completează cabinetul primarului Andrei Carabelea. Așadar, în noua formulă, sub conducerea lui Sorin Potolea, care a preluat funcția de director de cabinet după plecarea lui Liviu Harbuz, consilierii personali ai edilului de Piatra Neamț sunt Ioana Alexandra Anastasiei, Laura Iacob, Ioana Onțanu, și nou angajata Cristina Păvăluță. Valentin Gabriel Marin, care a fost și el câteva luni consilier al primarului, a demisionat pe 15 septembrie, prin urmare încă mai este un post de consilier personal neocupat.

Doamna Cristina Păvăluță este un profesionist desăvârșit în domeniul asistenței sociale. De astăzi, ea se alătură echipei mele și sunt sigur că experiența și profesionalismul doamnei Păvăluță vor aduce plus-valoare activității noastre. Bun venit în echipă, Cristina!”, a scris primarul în mesajul prin care anunța, practic, că are un nou consilier.

Următorul pas pe care va trebui să-l facă Andrei Carabelea pentru întregirea echipei va fi căutarea unui nou city manager. Vlad Moscalu, care a fost și el inițial consilier personal al primarului, are o ofertă de nerefuzat din partea unei companii importante din străinătate și, cel mai probabil, va pleca din primărie la sfârșitul acestei luni.

Cristina Mircea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.