Ziua Educației este, pentru noi, în fiecare zi!

0

Mesajul inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, Florentina Luca-Moise, de Ziua Mondială a Educației:

Ne aflăm astăzi într-o zi în care este celebrat fundamentul unei societàți moderne: EDUCAȚIA. Este lesne de înțeles cât de mult poate evolua o societate care investește în oameni, în educație, în generațiile tinere și cât de greu este drumul celei care neglijează acest fundament.

Acesta este motivul pentru care am fost mereu și voi rămâne un promotor al învățământului bazat pe munca de calitate, pe deschidere spre modern, spre uman, spre social. Acesta este motivul pentru care astăzi coordonez Inspectoratul școlar Județean Neamț, având la bază activității mele încurajarea angajaților din învățământ, susținerea tinerei generații, promovarea unei educații de calitate!

Am onoarea de a avea parteneri de marcă în acest demers: pe dumneavoastră, cei ce ați făcut din profesie o datorie, un mod de a trăi, un act de onoare. LA MULȚI ANI, DRAGII MEI!

Rostesc această consacrată urare cu emoții, cu certitudinea că mă aflu în fața valorilor învățământului nemțean. Domniile voastre sunteți tot ce are societatea noastră mai prețios! Toate celelalte segmente sociale depind de școală, de educație, nu pot exista fără oameni ca dumneavoastră.

Să avem mereu în suflet conștiința propriei valori! Acest lucru ne va ajuta să nu plecăm fruntea în fața niciunei încercări. Învățământul, educația, profesorul, elevul nu vor putea fi îngenuncheați niciodată! Nici de istorie, nici de pandemii, nici de războaie. Noi suntem cei care susținem mersul doar înainte, fără a privi înapoi! Noi avem un singur scop: EDUCAȚIA! Vă mulțumesc pentru toată forța dovedită în timp! Pentru dăruire! Pentru sacrificiile făcute! Să vă țină Dumnezeu sănătoși și uniți!

Să stăm împreună demni, la catedre, în școli, în societate, pentru a demonstra că ZIUA EDUCAȚIEI ESTE, PENTRU NOI, ÎN FIECARE ZI!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.