Eugen Asimionesei – noul viceprimar (Pro România) de Crăcăoani

0

După demisia viceprimarului liberal Ștefan Asimionesei, astăzi, 10 iunie, a avut loc ședința Consiliului local Crăcăoani, primul punct pe ordinea de zi fiind alegerea unui nou viceprimar. Au fost două propuneri: prima din partea consilierului PSD Ion Dionisie Savin, pentru consilierul Vasile Achiriloaei, care a mai ocupat funcția de vice, iar a doua din partea consilierului PNL Constantin Stăcescu pentru Eugen Asimionesei – consilier Pro România.

Cu 9 voturi ”pentru” , față de 4 obținute de Vasile Achiriloaei, Eugen Asimionesei a fost declarat noul viceprimar al comunei.

Domnul Eugen Asimionesei este fiu al satului Crăcăoani, iar astăzi a fost ales viceprimar, pe funcția vacantată prin demisia domnului Ștefan Asimionesei. În perioada scurtă, de la alegerile din septembrie 2020, Primăria și Consiliul local Crăcăoani s-au implicat în realizarea mai multor obiective de investiții din surse proprii, printre care schimbarea centralelor termice la Școala Crăcăoani sau reabilitarea și modernizarea Dispensarului medical – investiție în curs, lucrări de întreținere a drumurilor pietruite, lucrări de reparații la drumul comunal Crăcaoani – Magazia. De asemenea, am achiziționat 100 de tablete, care au fost distribuite elevilor din toată comuna și am finalizat două proiecte finanțate prin AFIR: construirea unui teren de sport multifuncțional în satul Magazia și dotare-achiziționare de costume populare”, a precizat Alexadrina Raclariu, primărița comunei Crăcăoani.

Conducerea primăriei are în plan și demararea unor proiecte noi, cu finanțare din fonduri guvernamentale prin programele Anghel Saligny și PNRR, care privesc modernizarea iluminatului public, modernizarea drumului comunal Cracăul Negru, înființarea unei stații de alimentare pentru vehiculele electrice. Prioritare sunt și întocmirea Planului Urbanistic General, precum și realizarea ortofotoplanului intravilan. Însă una dintre investițiile majore este înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în comuna Crăcăoani.

Am convingerea că, în perioada următoare, viceprimarul nou ales va lucra alături de mine și de consiliul local pentru ca proiectele pe care ni le-am propus să se materializeze, în folosul oamenilor din comunitatea noastră”, a conchis Alexandrina Raclariu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.