Primul eveniment la ”Livezile Ursului”: poze în lanul de lavandă – 10 lei taxa de intrare, cu buchet inclus

0

“Lavanda Ursului” se deschide curioșilor, pasionaților de liniște și natură cât și pofticioșilor de produse naturale și gustoase ca în vremea bunicilor.
Cum ați putea să vă petreceți mai frumos timpul liber de după perioada de izolare dacă nu în natură?
“Trei zile cu parfum de lavandă“
“Lavanda Ursului “ iși deschide portile în luna iunie, când parfumul lavandei razbate din lanul înflorit, unde vă așteptăm să ne bucurăm împreună de natură și să ne relaxăm într-un cadru atent organizat, începând cu data de 24 iunie, vineri mai pe la amiază (după ora 14 ) când ne puteți prinde încă în fapt la pregătirea ultimelor detalii, sâmbătă și duminică între orele 10.00 – 19.00 .
Ne-ar ajuta foarte mult un SHARE la eveniment ca sa poată afla cât mai mulți iubitori de lavandă despre evenimentul nostru.
Activități posibile :
– Poze în locurile special amenajate în câmpul de lavandă unde trebuie doar un telefon mobil, bună dispoziție și creativitate pentru poze de invidiat;
– Puteți culege singuri sau insoțiți propriul buchet (mai mic sau mai mare) de lavandă;
– Relaxare în zonele amenajate.
O sa fiți așteptați lângă lanul de lavandă zilnic cu un stand de produse care va cuprinde: buchete de flori proaspete, ulei esențial de lavandă, apă de lavandă, săculeți umpluți cu flori uscate.
De asemenea, puteți gusta și cumpăra produsele noastre din plantația proprie (căpșuni, zmeură) .
Taxa de intrare este de 10lei/persoană (copiii până în 12 ani au intrare gratuită) în care este inclus un buchețel de lavandă, taxa o vom folosi pentru cheltuieli organizatorice și se achită direct la fermă.

Ca sa găsiți mai ușor drumul către noi puteți accesa următorul link :

https://www.google.com/…/data=!3m1!4b1!4m9!4m8!1m1!4e1…

Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare! Adresa este comuna Războieni, sat Valea Albă, strada Principală (la 50 de metri de biserică).

N.B. Un articol despre povestea Livezilor Ursului puteți citi aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.