Inundație la Forum Center, activitate sistată la Taxe și impozite și Evidența Populației

0

Actualizare: Activitatea Biroului de Evidență a Persoanelor a fosr reluată înainte de ora 12, în schimb activitatea Direcției de Taxe și Impozite rămâne suspendată. Plățile pot fi efectuate la ghișeul situat la Biroul de Relații cu Publicul (camera 20) din sediul Primăriei Piatra-Neamț.

Știre inițială: O avarie importantă la instalația de apă a provocat nu doar inundarea unor birouri din incinta Forum Center, ci și afectarea instalației electrice. În aceste condiții, a fost sistată activitatea a două servicii ai căror angajați au avut surpriza neplăcută să găsească spațiile pline de apă în acestă dimineață (6 aprilie).

”Ne cerem scuze, dar, din cauza unei avarii la instalația de apă, suntem nevoiți să suspendăm temporar activitatea Biroului de Evidență a Populației și a Biroului de Taxe și Impozite Locale din incinta Forum Center de pe str. Cuiejdi (lângă Piața Centrală). Echipa de tehnicieni intervine în regim de urgență pentru ca activitatea la cele două birouri să se poată relua cât mai repede. Vom reveni cu detalii referitoare la reluarea sau relocarea activității imediat ce vom avea o estimare a timpului necesar pentru reparații”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Piatra-Neamț.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.