Rocada: dr. Dorice Albu – noul director medical al Serviciului de Ambulanță

1

Începând cu data de 18 martie (cu mențiunea că ordinul de numire a ajuns abia astăzi, 21 martie, la Piatra-Neamț) dr. Dorice Albu, fostul manager general, va ocupa funcția de director medical al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, pentru o perioadă de 6 luni.  Cu această numire, Ministerul Sănătății a făcut, practic, o rocadă la vârful SAJ Neamț, având în vedere că pe 1 martie l-a numit manager general pe dr. Dan Dorin Morenciu, care până atunci fusese director medical.

Restul echipei de conducere este format din ing. Viorel Ceaiu – director tehnic, ec. Ioana Zăpodeanu – director economic și asistenta șefă Luminița Rozonschi.

Anul trecut, Ministerul Sănătății a avut intenția de a organiza concursuri pentru ocuparea funcțiilor de manageri ai serviciilor județene de ambulanță din toată țara, dar nu s-a concretizat decât redactarea ordinului prin care se stabileau normele de desfășurare și participare la concurs. Până la desfășurarea efectivă a concursului, serviciile de ambulanță vor funcționa cu echipe de conducere desemnate prin numire.

C.M.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.