Ordinea la ”pomana porcului” în M.A.I.

1
Vizibil afectat că „mărinimia” MAI față de noi a ajuns subiect de glume, ministrul Bode a hotărât că la reînnodarea mandatului să ne surprindă, cu o altă față.
Pentru că suntem prea mulți, raportat la alte categorii profesionale (magistrați, medici, aleși) – a căror îndestulare nu a dezechilibrat bugetul țării – domnul ministru a hotărât să ne prindă la paușal: dă porcul de Crăciun, dar câte unul pe unitate.
Noi am intrat în posesia unei fotografii, cu unul dintre godaci, pregătit pentru livrare.
Între timp, s-au emis dispoziții cum să tranșeze dihania. Ele sunt clasificate, dar din informațiile scurse, rezultă că și aici nu se va face rabat de la principiile de egalitate, nediscriminatorii, cu care ne-a obișnuit MAI: se va aplica celebra raportare la salariul de funcție, în procent egal (ca să ajungă la toată lumea).
Ordinea la pomană este și ea stabilită, începând cu cei mai (era sa zic, vrednici) flămânzi: întâi șefimea, apoi neoperativii de la resurse umane si cabinet si… operativii la coadă.
„Sărbători de sezon” frumoase, că așa am înțeles că urmează să zicem. Dar asta e altă poveste… Povestea porcului…
de Vitalie Josanu
Prim-vicepreședinte SPR Diamantul

1 COMENTARIU

  1. Zici ca i impartirea gradelor si a salariilor de merit la Isu Neamt,adică exact ca la pomana porcului: 50% pt sefii de birouri,40% dispecerat sau alte birouri si 10% la unii operativi văzuți bine în ochii sefilor,adică care nu gândesc ,nu contrazic😃😃😃, adică primesc o pomană MAI deosebită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.