BOR cere sacționarea duhovnicului de la Mănăstirea Durău

11

Duhovnicul Mănăstirii Durău, Teodosie Paraschiv, a devenit celebru în întreaga țară după ce presa a publicat fragmente din predicile sale antivacciniste (audio aici), însăilând o teorie în care amestecă AND-ul cu ARN-mesager, demonii cu omul hibrid, Guvernul Mondial cu tehnologia 5 G, și conchide că scopul vaccinării este reducerea populației prin uciderea celor suferinzi și instalarea sterilității la copii și tineri. Față de asemenea derapaje, Biserica Ortodoxă Română a reacționat, prin purtătorul de cuvânt, care a catalogat mesajele preotului  drept ”toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraţionism apocaliptic şi esenţialmente anticreştine”.
Vasile Bănescu a subliniat că „Centrele eparhiale de care aparţin aceste persoane care îşi permit să transmită mesaje publice para-bisericeşti în nume personal au datoria să intervină punctual şi să sancţioneze derapaje impardonabile ce afectează profund nedrept imaginea Bisericii Ortodoxe, cea mai implicată caritabil instituţie din România în această perioadă de pandemie„.

11 COMENTARII

 1. In mod normal ar trebui deschis un dosar penal ,dar avand in vedere ca probabil parintele este usor dement cred ca e suficient daca fortele malefice il interneaza intr-o clinica speciala la Iasi . Acolo se va intalni si cu alte victime ale persecutiei 5G , luptatorii din rezistenta impotriva nanobotilor si membrii asociatiei ADN -ARN -SRL .

 2. Asa si acum 2000 de ani cand 20-30 de oameni spuneau lumii ca Iisus din Nazareth e Fiul lui Dumnezeu si toata lumea nu ii credea si cereau ca cei ce afirma asta sa fie pedepsiti. Ulterior s-a demonstrat contrariul! Asa si cu vaccinul, eu zic sa asteptati vreo 4-5 ani si dupa aia sa cereti pedepsirea unui om care vorbeste impotriva vaccinului ca s-ar putea sa va răzgânditi intre timp

  • Ioane , ulterior nu s-a dovedit absolut nimic. Religiile sunt povesti inchipuite pentru alinarea sufletului . Vaccinarea este stiinta si efectele ei au salvat sute de mii de oameni de la niste boli cumplite de care tu n-ai auzit sau daca ai auzit nu le intelegi. Tu si ai tai pot astepta din generatii in generatii inca 2000 de ani in sparanta reintoarcerii mantuitorului, dar pentru asta trebuie sa te vaccinezi .

 3. Părintele are perfectă dreptate oarecum la niste puncte.
  Personal și eu cred că suntem conduși de extratereștri din 90 încoace .
  Țară cu gaz metan și curent electric, le cumpărăm de la o firma germană, benzină prin austrieci, ruși, cazaci, și unguri, vindem copaci și cumpărăm mobilă de PFL, politicieni de pe Alfa Centauri clar.
  Doar la noi se arde lână și îmbracam nailoanele turcești și chinezești, doar la noi daramaram toată industria și au făcut străinii crâșme, malluri și ne hrănesc cu oase sfărâmate și zgârciuri măcinate.
  Țară milenara căzută la examenul de moralitate și care am îngrozit Europa.
  Nu cred politicienii, sa ne amintim transfugul care, prins trecând granita clandestin , plângea cu muci când a înțeles de la poliția de frontieră că a ajuns (( doar) în Romania .😝

 4. Probabil ca Duhovnicul Mănăstirii Durău, Teodosie Paraschiv, are un rol bine definit; acela de a ajuta la infectarea cu COVID 19 a tuturor celor ce nu sunt in stare sa gandeasca pt. ei insasi. Probabil ca cei ce-l sustin sunt de acord cu reducerea populatiei prin expunerea directa la COVID-19.

  …macar cei ce au murit la revolutie au facuto din proprie initiativa, Comunistii au inlaturat dor pe cei ce-i eclipsau, dar ca biserica sa condamne indiscriminatoriu la moarte pe toti cei cu sistemul imunitar redus…
  Probabil ca pana si Hitler ar fi mandru de „roboti” atat de fideli, capabili sa urmeze o doctrina ce emana mai mult ura decat ignoranta!

 5. Domnul nostul Isus Hristos a demonstrat clar ca e pacat sa ne cerem osanda!

  Ore nu-si cer osanda toti cei ignora sfaturile simple oferite de stiinta? Macar purtati masca si pasrtrati distanta cuvenita!

  …Mai ales nu uitati ca deseori prostia(cu sau fara masca) e mai molipsitoare decat profunzimea si probabil chiar si decat COVIDul!

 6. …de ce sa-l mai sanctioneze, nu e destul de sanctionat de soarta? In plus cu siguranta va fi sanctionat mai aspru decat se asteapta in partea cealalta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.