Judecătorul Constantin Magdalina s-a pensionat, urmează președinta Tribunalului Neamț

1

După o carieră interesantă în Justiție – a fost 10 ani avocat și 17 ani judecător- magistratul Constantin Magdalina, care a deținut și funcția de purtător de cuvânt al Tribunalului Neamț, s-a pensionat. În ultimii ani, el a lucrat la Secția Penală și s-a detașat întotdeauna prin modestie, aerul degajat, bunul simț și atitudinea politicoasă care l-au însoțit toată cariera.

În foarte scurt timp, de pe data de 6 octombrie și președinta Tribunalului Neamț, judecătoarea Cristina Florea se retrage din activitatea pe care o desfășoară din anul 1993. La fel ca judecătorul Constantin Magdalina, Cristina Florea a lucrat, inițial, la secția civilă, după care a devenit președinte al secției penale și, ulterior, președintele tribunalului. Și dumneaei a fost purtător de cuvânt al instanței, dar și judecător de supraveghere – postură din care soluționa cererile arestaților. Indiferent de multitudinea atribuțiilor pe care le-a avut de-a lungul carierei, Cristina Florea și-a păstrat echilibrul, responsabilitatea și răbdarea care au ajutat-o să fie nu doar un magistrat foarte bun, ci și un președinte de instanță de excepție.

Retragerea celor doi magistrați, ambii profesioniști cu greutate, lasă cam ”descoperită” Secția penala a Tribunalului Neamț.

Cristina Mircea

 

1 COMENTARIU

  1. Problema e ce vine din urma! Judecatori facuti la apelul bocancilor, unii frustrati din constructie, care dupa o luna de cursuri ajung sa dea cu ciocanul in masa ajungand sa decida soarta oamenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.