Alin Lehăduș: ”Andrei Carabelea nu merită să mai primească un mandat de primar”

0

Astăzi, 30 aprilie, fostul viceprimar Alin Lehăduș și-a depus candidatura, ca independent, pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț și pentru cea de consilier local.

O spun foarte sincer: n-aveam de gând să candidez. Dar când am văzut care e oferta electorală și dintre cine se va alege următorul primar al municipiului am hotărât că nu pot sta pe margine și trebuie să îmi încerc șansa. Acesta este principalul motiv pentru care m-am înscris în cursă. Andrei Carabelea nu merită să mai primească un mandat de primar, spre binele orașului acesta. Credeți-mă pe cuvânt, fiind atât timp aproape de el în primărie, când vă spun că reprezintă un dezastru administrativ care nu poate duce orașul decât din rău în mai rău. Dar nici alternativele de schimbare deja cunoscute publice nu dau speranțe de mai bine. Sunt profund dezamăgit de cum se prezintă și de ceea ce prezintă principalul contracandidat al actualului primar, în speță Adrian Niță, și nu cred că aceasta-i soluția potrivită pentru Piatra.

Așa că pornesc la drum cu încredere și cu libertatea de a fi fără de partid și fără de obligații. Îmi asum să spun ce cred, chiar dacă pe unii îi va durea, și să încerc să vă conving că pot fi primarul de care Piatra are nevoie și că pot fi reprezentantul pe bune al pietrenilor în Consiliul Local”, a scris fostul viceprimar pe pagina sa de politician.

Alin Lehăduș și-a pierdut funcția după ce-a intrat în conflict deschis cu Andrei Carabelea, postând pe Facebook fotografia branșamentului la rețeaua de apă de la locuința primarului și procesul verbal în care un angajat al ApaServ bifase căsuța ”fraudulos”. A urmat o zi de pomină în Consiliul local Piatra-Neamț ( 1 martie) cu 3 ședințe, în care s-a decis schimbarea din funcție a lui Alin Lehăduș (nereușită la primul vot al consilierilor) și numirea unui nou viceprimar, în persoana lui Eduard Minuț. După doar câteva zile, Eduard Minuț a demisionat și locul său a fost luat de Florentina Luca-Moise, care a plecat de la PSD, la PNL. Astăzi, Florentina Luca-Moise și-a depus candidatura, ca independent, atât pentru funcția de primar, cât și pentru cea de consilier local.

Cristina Mircea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.