Centura ocolitoare a Romanului – închisă până pe 9 ianuarie, ora 8

0

Astăzi, 8 ianuarie, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Roman, s-a întrunit și a luat următoarele decizii cu privire la desfășurarea traficului pe raza municipiului Roman:

  • Art.1 Se aprobă închiderea temporară a variantei ocolitoare Roman Est între Cersanit și drumul județean 207A din cauza vizibilității reduse, până la data de 09.01.2024, ora 08.00.
  • Art.2 Informarea populației privind măsura închiderii temporare a variantei ocolitoare Roman Est se va realiza prin mijloacele mass-media locale.
  • Art.3 Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al Municipiului Roman va comunica prezenta hotărâre tuturor autorităților și persoanelor interesate.

DN15D, din cauza viscolului, zona Dealul Mărului, drumul s-a blocat. Sunt TIR-uri neechipate corespunzător care nu pot urca. A fost deblocat o scurtă perioadă de timp dar un TIR l-a blocat din nou. S-a instituit restricție de tonaj pentru vehicule cu masă mai mare de 7,5 tone cu excepția autovehiculelor care asigura intervenția pentru situații de urgență, începând cu ora 13:00, până la încetarea fenomenelor meteo.

Pe DN 15D, Piatra Neamț – Roman acționează autofreza. Din cauza viscolului s-au format cavaleri de zăpadă.

Pe DJ 157J, Hoisești – Negritești, o porțiune de drum aflată in câmp a fost înfundată din cauza viscolului. Utilajele lucrează la fața locului.

Pe DJ 157 Horia – Trifești, sectorul de drum din câmp, circulația este blocată momentan. Utilajele lucrează pentru restabilirea viabilității drumului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.