Ginel a ”uitat” drumul pentru autobasculante în albia Cuejdiului

1

De vreme ce a fost deschis circulației, este de presupus că podul de la spital – cu denivelare inclusă așa cum a ”ieșit” – nu mai necesită lucrări care să fie făcute în albia Cuejdiului. Asta, teoretic! Practic ”drumul” care asigura accesul utilajelor în albie este și acum la ”locul” lui, reducând secțiunea de scurgere cu 50%.

Altfel spus, podul de Piatra s-a terminat, albia s-a îngustat, dar nu e bai că nu prea ne necăjesc ploile și din topul obligațiilor constructorului mai poate fi ”iertată” câte una la vreme de procese grele, că doar oameni suntem. Obligația în speță este clară: ”Readucerea terenului pe care s-a realizat organizarea de șantier sau care a fost ocupat temporar, la starea lui inițială, după terminarea execuției lucrărilor”.

La mulți ani specialiștilor vigilenți de la Apele Române!

Cristina Mircea

1 COMENTARIU

  1. Am fost abilitat de Apele Romane să vă răspund eu, cu mulțumiri pentru urare și dorindu-vă un nou an plin de bucurii alaturi de cei dragi. Cât despre podul pentru utilaje, nu e nevoie sa fie dezafectat, il ia apa intr-o bună zi. Pe de altă parte, nici nu se știe dacă nu e nevoie de el din nou, ce, ați uitat de Luțca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.