139.000 de lei – petrecerea de revelion de la Piatra-Neamț

0

Bugetul alocat de Primăria Piatra-Neamț pentru organizarea revelionului din centrul orașului este de 139.000 lei, față de 200.000 de lei cât a fost anul trecut. Închirierea scenei costă cel mai mult – 65.000 de lei fără TVA, la care se adaugă serviciile artistice (în care sunt incluse diurnele, transportul și cazarea artiștilor) –  25.750 lei și licența pentru drepturile de autor, achitată la suma minimă de 3750 lei de lei.

Focul de artificii – în valoare de 38.000 lei fără TVA, a fost achiziționat de Camera de Comerț și Industrie Neamț în baza acordului de parteneriat încheiat cu primăria.

”Atmosfera și distracția vor fi asigurate de DJ Sava, cunoscut pentru piese care au ajuns în topurile posturilor de radio, și care nu vine singur, ci alături de Adriana și MC-ul DDY Nunes. În deschiderea serii o vom asculta pe Antonia Ciofu, o tânără cântăreață talentată din Piatra-Neamț. Avem toate ingredientele pentru o petrecere reușită, așa că nu ne mai rămâne decât să ne întâlnim cu multă voie bună și energie pozitivă ca să pășim în Noul An cu dreptul. Ne vedem duminică, 31 decembrie, de la ora 21:30, în Piața Ștefan cel Mare!”, a transmis Primăria Piatra-Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.