Colonelul Burdulea – distins cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler

0

Colonelul Bogdan Mihai Burdulea, care a obținut funcția de prim-adjunct al șefului ISU Neamț în luna mai a anului trecut, cu nota 9,58, a fost distins cu Ordinul Național Pentru Merit în grad de Cavaler, prin decret prezidențial, de Ziua Națională a României. Ofițerul a coordonat pompierii nemțeni care au participat la stingerea incendiilor de păduri din Franța.

Bogdan Mihai Burdulea a absolvit Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare din Câmpulung Moldovenesc, specializarea matematică-informatică, și apoi Facultatea de pompieri din cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza.

A participat la sute de intervenții atât ca ofițer, cât și ca locțiitor sau comandant de detașament la Târgu Neamț, funcții pe care le-a deținut înainte de a deveni prim-adjunct al șefului ISU Neamț.

„Sunt onorat și recunoscător de această distincție primită ce reprezintă o încununare a reușitei misiunii internaționale desfășurate în Franța în acest an, dar și pentru aportul adus în îndeplinirea obiectivelor ISU Neamț. Această recompensa mă obligă ca pe viitor să îmi dau toata silința și priceperea în vederea creșterii nivelului de siguranță al cetățenilor, în slujba cărora îmi desfășor activitatea. Mulțumesc superiorilor pentru încrederea acordată și totodată colegilor pentru sprijinul adus, fără de care nu aș fi obținut rezultatele menționate”, a declarat colonelul Bogdan Mihai Burdulea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.