COMES investește 5 milioane de euro într-o hală nouă, în vederea creșterii capacității de producție

0

Compania COMES din comuna Săvineşti, judeţul Neamţ, care livrează utilaje sub presiune de gabarit mare şi piese de schimb pentru industria chimică, petrochimică, petrol şi gaze, investeşte 5 milioane de euro în construcţia unei hale noi, o extindere ce va creşte capacitatea de producţie, anunță Ziarul Financiar.

„Facem o extindere a halei existente de producţie, o investiţie de 5 milioane de euro, o facilitate care va creşte capacitatea de producţie şi ne va duce la o capacitate de 300-400 de tone de utilaj pe lună. Dorim să începem investiţia nouă la începutul anului viitor, iar până în septembrie să fie finalizată extinderea halei de producţie. Această investiţie va creşte numărul salariaţilor cu încă 50“, a declarat pentru Ziarul Financiar, Anton Ioan Măzărianu, directorul general al companiei.

COMES – lider naţional în domeniul ”tiței si gaze”, producător pe piaţa de utilaje tehnologice sub presiune pentru industria de petrol şi gaze, industria chimică/petrochimică, energetică şi nucleară – are deja 210 salariaţi, dar mai este nevoie de încă 60 – 80 de persoane pentru noua hala industriala si pentru noul contract. În general, este nevoie de sudori, lăcătuşi mecanici, prelucrători prin așchiere, vopsitori , ingineri mecanici şi ingineri sudori. Pachetul salarial motivant este completat de alte beneficii: tichete de masă şi tichete cadou, bonusuri pentru performanţă, training, posibilitate de calificare la locul de muncă, certificări în domeniu, transport spre locul de muncă și retur, prime de Paşte, Crăciun, ziua de naştere, dar şi participare la evenimente. Orice persoană calificată sau care-și dorește calificarea în meseriile menţionate are acum o oportunitate de angajare, ceea ce este o șansă, având în vedere că piaţa muncii din judeţ nu este prea ofertantă în acest moment. Este foarte important ca oamenii care caută un loc de muncă să știe că, la COMES, vor găsi stabilitate pe termen lung şi cele mai bune salarii de pe piaţă.

Vom încheia anul 2022 cu o cifră de afaceri 18 milioane de euro iar pentru anul viitor ne-am propus să ducem cifra de afaceri spre 25 de milioane de euro cifră de afaceri. Ne orientăm pe pieţele din Orientul Mijlociu, Europa şi nordul Africii”, a mai precizat directorul general al COMES, pentru Ziarul Financiar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.