Fiica lui Toader Mocanu – avansată director în Consiliul Județean

0

Elena Roxana Mocanu (fostă și Popa) a devenit director adjunct al Direcției de Dezvoltare Turistică, Mediu şi Guvernanţă Corporativă din Consiliul Județean Neamț – funcție vacantată prin plecarea Florentinei Moise în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Neamț. Anterior acestei avansări, ea a lucrat la Direcția Proiecte, Achiziții și Logistică, unde a fost angajată, prin concurs, în anul 2019. Un concurs al naibii de greu, probabil, având în vedere că rezultatul obținut a fost de doar 60 de puncte. Puțin, dar suficient pentru a deveni inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Logistică, Serviciul Administrativ, Protocol și Întreținere.

Anterior efervescenței interne, generate de aniversarea de 30 de ani a Consiliului Județean Neamț, Elena Roxana Mocanu a fost desemnată să ocupe o funcție care, aparent, nu are prea mare legătură cu ceea ce a făcut până acum, dovedind că tinerii competenți sunt apreciați în orice domeniu al administrației județene. Și nu doar tinerii. Toader Mocanu însuși lucrează la Consiliul Județean, fiind consilierul lui Ionel Arsene, cu atribuții clare: ”1.Asigură consiliere de specialitate în domeniul economic, potrivit competențelor ce revin Consiliului Județean Neamț; 2.Sprijină activitatea de acordare a audiențelor și a relațiilor cu publicul în domeniul economic; 3.Îndeplineşte orice alte atribuţii şi sarcini stabilite de către Președintele Consiliului Județean Neamț, conform competenţelor şi prevederilor legale în vigoare”.

Noul statut al doamnei Elena Roxana Mocanu a devenit evident aseară, 9 mai, la Teatrul Tineretului, unde a stat în primul rând, la ”Gala femeii în administrația publică locală”. Un eveniment care i-a emoționat și i-a bucurat nespus pe absolut toți șefii județului, după cum se observă în poza de mai jos.

Cristina Mircea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.