Unire și dăruire: militarii au ajutat cu alimente și îmbrăcăminte 6 familii nevoiașe

0

Membrii Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Neamț au sărbătorit Mica Unire dăruind, așa cum procedează, de altfel, la toate ocaziile de peste an.

Cu ajutorul farmaciilor Dona – Iași, a fost distribuit mobilier de farmacie către Complexul de servicii de zi Piatra-Neamț. Totodată, șase familii aflate în nevoi, au primit alimente, hăinuțe și încălțăminte. AMVVD Neamț aduce mii de mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în activitățile dedicate unirii”, a declarat Mihai Sumănaru, președintele asociației.

Complexul de servicii de zi Piatra-Neamț (locul unde copiilor care provin din familii cu o situație financiară precară li se oferă o masă caldă) a intrat în atenția AMVVD Neamț la sfârșitul anului trecut, când ascociația le-a dăruit celor mici cadouri de Crăciun. Nu a fost singura instituție vizitată, cu bucurie, de ”spiridușii veterani”. S-au bucurat de daruri (cărucioare cu rotile pentru persoanele cu dizabilități, cadre cu roți pentru deplasare, lenjerii de pat, landouri, haine pentru toate vârstele, jucării și alimente) familii aflate în nevoi, veterani de război, persoane din centre sociale pentru copii și bătrâni. Pentru aceste acțiuni, militarii au donat sânge și au cumpărat alimente cu bonurile de masă, dar au avut alături doi sponsori cărora le-au mulțumit cu recunoștință (Forumul Democrat al Germanilor din Piatra Neamț și firma CONSERVFRUCT din Bălțătești).

Cristina Mircea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.