Gheorghe Ștefan – în custodia poliției, cu destinația Penitenciarul Bacău

1

În această seară (14 septembrie), fostul primar al municipiului Piatra-Neamț, Gheorghe Ștefan, a fost preluat de polițiști din trafic, în timp ce se întorcea de la București, spre Piatra-Neamț. El trebuie condus la Penitenciarul Bacău, unde va fi încarcerat pentru executarea pedepsei de 4 ani și 6 luni de închisoare, la care a fost condamnat de Curtea de Apel București.

Reamintim că astăzi s-a dat sentința în dosarul Giga Tv. Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat la 3 ani de închisoare, iar fosta şefă a Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu la 4 ani şi 4 luni.  Narcisa Iorga, fost membru CNA, condamnată în primă instanță la 3 ani de închisoare, a beneficiat de suspendarea executării pedepsei, în timp ce lui Gheorghe Ștefan i-a fost majorată pedeapsa de la 3 ani și 9 luni, la 4 ani și 6 luni de închisoare. Detalii despre dosar puteți citi aici.

Cristina Mircea

 

1 COMENTARIU

  1. Ce mari prejudicii a adus statului roman Exact nimic Cei care au vândut mii de hectare lui Sturza din Codrii Neamțului sunt în libertate Pe când DNA INTRA PE FIR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.